المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : ألاستاذ تيمور المصرى برجاء المساعدة


hanivic
11-25-2015, 06:00 AM
لدى جهاز كيوماكس h4 العادى على السوفت1.22(محول الى ستارسات هايبر2000 - تحويل فى الشكل فقط بدون تغيير الفلاشة)
والجهاز لا يقبل اى سوفت اخر سواء باللودر او الفلاشة
وعند استخدام اللودر يعطى هذه الرسائل
customer in sw is not the same as in box
sending update information sucess
error sw file size error or wrong file
انا اريد فقط تحميل الاصدار رقم 179 للسوفت يكون فيه تشفير باور فيو
واليكم السوفت المحمل على الجهاز حاليا
برجاء المساعدة ولك جزيل الشكر

hanivic
11-25-2015, 06:23 AM
وعند تحميل اى سوفت بالفلاشة يعطى هذه الرسالة
Fail

تيمور المصرى
11-25-2015, 10:21 AM
‏ اخى الغالى ارجو التاكد من السوفت الذى تريد التحويل الية
حتى لايتم تالف جهازك
لئن الرساله المكتوبة بتتدول على خطاء فى السوفت المراد تحمله

ahmed012
11-25-2015, 01:17 PM
اخي
جرب شحن الفلاشة
لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج

hanivic
11-25-2015, 04:05 PM
‏ اخى الغالى ارجو التاكد من السوفت الذى تريد التحويل الية
حتى لايتم تالف جهازك
لئن الرساله المكتوبة بتتدول على خطاء فى السوفت المراد تحمله

شكرا على المساعدة
المشكلة اخى تيمور الرسيفر لا يقبل اى سوفت للجهاز سواء بالفلاشة او باللودر
انا مرفق بوت للسوفت الى على الجهاز برجاء من سيادتك الاطلاع عليه وحل هذه المشكلة
كل الى انا عاوزه انى احمل الاصدار 1.79 ويكون فيه تشفير power vu
وانى أستطيع تحميل اى سوفت للجهاز مستقبلا لان على الوضع الحالى لاجهاز لا يقبل اى سوفت

hanivic
11-25-2015, 04:07 PM
اخي
جرب شحن الفلاشة
لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج
شكرا للمساعدة وبارك الله فيك
جربت شحن الفلاشة ولكن الجهاز لا يقبل اى سوفت ويظهر الرسائل السابق الاشارة اليها
كل الى انا عاوزه انى احمل الاصدار 1.79 ويكون فيه تشفير power vu
وانى أستطيع تحميل اى سوفت للجهاز مستقبلا لان على الوضع الحالى الجهاز لا يقبل اى سوفت

hanivic
11-25-2015, 04:08 PM
للعلم الجهاز على سوفت 1.22 بقوائم ستارسات هايبر2000

ahmed012
11-25-2015, 05:06 PM
للعلم الجهاز على سوفت 1.22 بقوائم ستارسات هايبر2000
التحويل اللي أنت رافعة فى المشاركة رقم 1
تحويل أية ورقمة كام ؟

hanivic
11-25-2015, 08:18 PM
التحويل اللي أنت رافعة فى المشاركة رقم 1
تحويل أية ورقمة كام ؟
هذا هو التحويل (تم تحميله باللودر )

hanivic
11-25-2015, 08:21 PM
لى سؤال كيوماكس h4 هل يقبل ملف 8m ولا 4m لان المحمل على الجهاز الان 8m
انا حاسس انه ده سبب المشكلة ان الجهاز خد سوفت مش مناسب لفلاشته الاصليه؟؟؟

hanivic
11-26-2015, 05:30 AM
برجاء المتابعة لحل هذه المشكلة

تيمور المصرى
11-26-2015, 12:08 PM
برجاء المتابعة لحل هذه المشكلة
جرب دى اخى الغالى مع وانا متابعك معك
لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج (لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج) لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج (لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج) مثبــت: علي مصراوي سات للصيانه شحن فلاشه h4 والاشباه بكابل السوفت (لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج) ‏(لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج 1 (لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج) 2 (لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج) 3 (لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج) ... الصفحة الأخيرة (لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج))

ahmed012
11-26-2015, 05:29 PM
خلاصة الكلام فى هذا الموضوع :
أنا قولت أجرب على جهازي وأشوف الحكاية أية بالضبط
مساعدة للأخ السائل
تم تجربة فلاشة السوفت بالمشاركة 1 بواسطة اللودرالعادي
والنتيجة اللودرعد الى 90% ثم ظهرت كلمة Error على اللودرولم يكتمل التحميل
قمت بتجربة التحويل الموجود بالمشاركة 9
والنتيجة أن اللودر لم يقبلة على الإطلاق
أتمنى أخي أن تجد حلا لمشكلتك

hanivic
11-26-2015, 07:45 PM
كل الشكر والتقدير لمن شارك وحاول لحل هذه المشكلة الغريبة
لقد قمت بألاتى
1/ استخدمت لودر شحن الفلاشة
وقمت بشحن الفلاشة بدون مشاكل( العملية استغرقت حوالى نصف ساعة) هل هذا معدل طبيعى؟
2/ استخدمت لودر كيوماكس h4 لتحميل الاصدار 1.79
وهنا تكمن المشكلة نفس الرسائل السابقة تظهر عند عملية التحميل
وهذا اللودر المستخدم

hanivic
11-26-2015, 07:50 PM
خلاصة الكلام فى هذا الموضوع :
أنا قولت أجرب على جهازي وأشوف الحكاية أية بالضبط
مساعدة للأخ السائل
تم تجربة فلاشة السوفت بالمشاركة 1 بواسطة اللودرالعادي
والنتيجة اللودرعد الى 90% ثم ظهرت كلمة error على اللودرولم يكتمل التحميل
قمت بتجربة التحويل الموجود بالمشاركة 9
والنتيجة أن اللودر لم يقبلة على الإطلاق
أتمنى أخي أن تجد حلا لمشكلتك

شكرا لك على المساعدة والتجربة على جهازك الخاص
كل الى انت قولته تلخص مشكلتى التى لم اجد لها حل
هل من منقذ لى فى هذه المشكلة
أتمنى ذلك
ويا ترى ايه رأيك فى الى بيحصل ده
انا سمعت من واحد بيقولى ان الفلاشة كده عليها حماية بس مش فاهم يعنى ايه حكاية الحماية ديه؟

ahmed012
11-26-2015, 09:37 PM
شكرا لك على المساعدة والتجربة على جهازك الخاص
كل الى انت قولته تلخص مشكلتى التى لم اجد لها حل
هل من منقذ لى فى هذه المشكلة
أتمنى ذلك
ويا ترى ايه رأيك فى الى بيحصل ده
انا سمعت من واحد بيقولى ان الفلاشة كده عليها حماية بس مش فاهم يعنى ايه حكاية الحماية ديه؟
أخي
فلاشة ال h4 العادي مساحتها 8 جيجا
وعلشان كدة تحميل فلاشة السوفت الموجودة بالمشاركة رقم 1 كبيرة 8.198
لم يكتمل تحميلها على الجهاز بنفس اللودر اللى أنت رافعة
أما موضوع الحماية لا طبعا طالما أن السيرفر أتفعل وأشتغل معاك
يبقى الفلاشة لا يوجد عليها أي حماية
طيب جرب تنزل سوفت 115 عن طريق اللودرالعادي
وإذا لم يقبل حاول تنزلة عن طريق لودر شحن الفلاشة
وبالتوفيق ان شاء الله

تيمور المصرى
11-26-2015, 10:59 PM
شكرا لك على المساعدة والتجربة على جهازك الخاص
كل الى انت قولته تلخص مشكلتى التى لم اجد لها حل
هل من منقذ لى فى هذه المشكلة
أتمنى ذلك
ويا ترى ايه رأيك فى الى بيحصل ده
انا سمعت من واحد بيقولى ان الفلاشة كده عليها حماية بس مش فاهم يعنى ايه حكاية الحماية ديه؟
اخى الغالى احاول جاهدا
حل مشكلتك جرب هذا وان شاء الله تجد الحل
لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج

hanivic
11-27-2015, 06:24 AM
والله يا اخوان انا عاجز عن الشكر لأوفيكم حقكم فى شرف المحاولة للمساعدة على هذه المشكلة
على العموم انا بتابع كل المشاركات والاراء من سيادتكم وسوف أقوم بحملة شاملة على الجهاز وتجربة كل الاراء المطروحة لعل اجد الحل
نتواصل فيما بيننا وسوف أبلغكم بالنتيجة ان شاء الله
مرة اخرى انتم رجال محترمون يكفينى المساعدة من طرفكم
بارك الله فيكم

hanivic
11-27-2015, 06:33 AM
أخي
فلاشة ال h4 العادي مساحتها 8 جيجا
وعلشان كدة تحميل فلاشة السوفت الموجودة بالمشاركة رقم 1 كبيرة 8.198
لم يكتمل تحميلها على الجهاز بنفس اللودر اللى أنت رافعة
أما موضوع الحماية لا طبعا طالما أن السيرفر أتفعل وأشتغل معاك
يبقى الفلاشة لا يوجد عليها أي حماية
طيب جرب تنزل سوفت 115 عن طريق اللودرالعادي
وإذا لم يقبل حاول تنزلة عن طريق لودر شحن الفلاشة
وبالتوفيق ان شاء الله
شكرا لك
عاوز اقول لحضرتك انا معنديش سرفر شغال اصلا
الجهاز انا اشتريته مستعمل ومنتهى السرفر من حوالى شهر كده
وحملت ليه سوفت الهايبر 2000 ومن بعدها الجهاز لا يقبل اى سوفت باللودر او الفلاشة روحت استخدمت لودر شحن الفلاشة وحملت الاصدار 1.22 الى على الجهاز دلوقت
وقولت كده هقدر احمل اى سوفت لكن النتيجة الجهاز لا يقبل اى سوفت
وربنا يسهل وتتحل المشكلة قريبا

hanivic
11-27-2015, 06:34 AM
اخى الغالى احاول جاهدا
حل مشكلتك جرب هذا وان شاء الله تجد الحل
لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرج

بارك الله فيك
هجرب كل الحلول المطروحة فى الموضوع وابلغك بالنتيجة قريبا

hanivic
11-27-2015, 06:57 AM
اخوانى هل هذه الطريقة تنفع لكيوماكسh4 وممكن تحل المشكلة فعلا
انا لاقيتها فى موضوع من منتدى أخر وحبيت انقلها لسيادتكم لعلها تصلح

بسم الله الرحمن الرحيم
طريقة شحن فلاشة رسيفر كيوماكس الى رسيفر كيوماكس بدون الذهاب لمركز صيانة
اولا يجب ان يكون الجهازين متطابقين تماما
بمعنى انا v1مع v1 وv2 مع v2
ثانيا وصل الجهازين بكابل التحديث وهم مفصولين تماما من الكهرباء
للجهاز السليم الذى سننسخ منه الفلاشه
ثالثا اضغط مينيومن الريموت للجهاز الاول وانزل الى السطر قبل الاخيرواضغط اوكى
واختار من جهاز لجهاز ثم اضغط 4444 ثم اطفئه من الريموت
رابعا وصل الكهرباء للجهاز الثانى المراد شحنه سيظهر حرف h على شاشة الجهاز الاول
اضغط 4444 تظهر فورا على شاشة الجهاز الثانى كلمة boot
مبروووك تم نسخ الفلاشه افصل الكابل من الجهازالاول ثم حمل سوفت وير
ويفضل تحميل السوفت ويراصلي كيوماكس اولا ثم تحميل اي سوفت وير اخر تريده بعده

hanivic
11-30-2015, 07:44 AM
شكرا لكم
لقد تم حل المشكلة باستخدام لودر شحن الفلاشة و أستخدام هذا السوفت
المرفق
وبذلك يكون الجهاز عاد مرة اخرى الى كيوماكس h4 الاصدار1.15
سوف اقوم بتحويله الى ستار سات هايبر2000 ألاصدار1.79 الذى يحتوى على نظام تشفير باور فيو
شكرا لكل من ساهم فى حل المشكلة

تيمور المصرى
11-30-2015, 11:35 AM
شكرا لكم
لقد تم حل المشكلة باستخدام لودر شحن الفلاشة و أستخدام هذا السوفت
المرفق
وبذلك يكون الجهاز عاد مرة اخرى الى كيوماكس h4 الاصدار1.15
سوف اقوم بتحويله الى ستار سات هايبر2000 ألاصدار1.79 الذى يحتوى على نظام تشفير باور فيو
شكرا لكل من ساهم فى حل المشكلة
الف مبروك روجع جهازك لية وتعامل معه بحذر
نتمنا لك التوفيق

ahmed012
11-30-2015, 04:18 PM
شكرا لكم
لقد تم حل المشكلة باستخدام لودر شحن الفلاشة و أستخدام هذا السوفت
المرفق
وبذلك يكون الجهاز عاد مرة اخرى الى كيوماكس h4 الاصدار1.15
سوف اقوم بتحويله الى ستار سات هايبر2000 ألاصدار1.79 الذى يحتوى على نظام تشفير باور فيو
شكرا لكل من ساهم فى حل المشكلة
الف مبروك عودة الجهاز للعمل
لقد أدخلت السرور إلى قلوبنا
مع خالص تحياتي